fbpx

Even iets anders? Er zijn tal van activiteiten in en rond Orlando.

Tijdens onze reizen zijn er nog tal van activiteiten naast het bezoeken van de pretparken.

Misschien is je al opgevallen dat er geen ‘vast’ reisprogramma is. We houden graag alle opties open en zullen ter plaatse met de groep een mooi programma samenstellen. Zo kunnen we gemakkelijk inspelen op bijvoorbeeld weersomstandigheden en ook op persoonlijke wensen. Elke dag is het mogelijk om DisneyWorld en Universal Studios te bezoeken. Maar wil je even iets anders? Dan hebben we nog wel een paar leuke ideeën.

Kennedy Space Center

Breng een bezoek aan de lanceerbasis van NASA bij Cape Canaveral. Vanaf deze basis werden de Apollo-vluchten voorbereid en vinden nog regelmatig lanceringen plaats. De ruimtevaart liefhebber kan hier makkelijk een dag doorbrengen. Je kan hier Space Shuttle Atlantis van dichtbij bewonderen, een wandeling maken langs raketten in 'Rocket Garden'.

Een overzicht van alle attracties vind je op de website.

kennedyspacecenter.com

Prijsindicatie v.a. $ 57 per persoon

Vertrek is in de ochtend, je bent de hele dag op pad.

Shoppen!

In en om Orlando zijn een aantal shoppingmalls te vinden. Ook zijn er outlet stores waar je met korting merkkleding kunt inslaan.

Tijdens de reis is er regelmatig de mogelijkheid om te shoppen. Ook is het mogelijk om er te eten in het 'Food Court'. Een verzameling van take-out restaurants met een enorm binnenterras.

Vooral in de avond is het fijn om deze malls te bezoeken.

Kust van florida. Met travel orlando te bezoeken

Strand!

Op een uurtje rijden kan je heerlijk genieten van het strand. Rijden we naar het westen dan kom je aan de Golf van Mexico, rijden we richting het oosten dan vinden we daar de Atlantische Oceaan.

Clearwater Beach aan de Golf van Mexico staat bekend om hagelwitte stranden. Een bezoekje aan Daytona Beach is ook de moeite waard. Hier gaat de weg letterlijk over het strand!

reizigers verhalen