fbpx

Een compleet pakket inclusief pretparktickets.

Onze groepsreizen zijn met zorg samengesteld. Altijd inclusief vliegtickets, villa met privé zwembad, vervoer naar alle parken en bezienswaardigheden, hulp bij aanvragen van het visum en ervaren Nederlandse reisleiding direct vanaf Schiphol. Je hebt altijd onbeperkt toegang tot Disney World en wil je méér parken bezoeken is dat ook mogelijk. Wij verzorgen eventueel de tickets voor o.a. Universal Studios, SeaWorld en Bush Gardens.

Comfortabel vliegen vanaf Amsterdam.

Vertrek vanuit Brussel op aanvraag mogelijk.

Pretparktickets.

Bezoek 6 parken van Walt Disney World, 3 parken van Universal Studios en 3 parken van SeaWorld & Bush Gardens. Wij verzorgen de tickets.

Scroll verder

Scroll verder

Nederlandse reisleiding. Van begin tot eind.

Vanaf vertrek op Schiphol reis je met ervaren reisleiding. Bij groepen t/m 8 personen is dat één begeleider en bij groepen t/m 16 personen zijn dat er twee.

Scroll verder

Disney World bestaat 50 jaar!

Vanaf 1 oktober 2021 is het extra feestelijk in Disney World! Dit feestje gaat wel 18 maanden duren.

Ga je met ons mee op reis?

data & prijzen

Eten in Epcot

Voor mij zijn dit echt de mooiste reizen van mijn leven geweest. Ik heb zo erg genoten van al het moois en de fantastische groepen. Ik heb vriendschappen gesloten die ik me niet beter had kunnen wensen.

Als je aan mij vraagt wat het hoogtepunt was van de reis dan zou ik zeggen; de reis zelf. Het was voor mij een groot fantastisch avontuur. Ik ben nu twee keer mee geweest en heb alweer twee reizen met TravelOrlando op de planning staan.

De sfeer is vanaf het begin al superfijn. Iedereen kan met elkaar opschieten en het is erg gezellig. De twee weken vlogen zo voorbij en ik heb het zo enorm naar mijn zin gehad.

lees alle reizigers verhalen