fbpx

We begrijpen goed dat je wellicht vragen hebt over onze groepsreizen. De meest gestelde vragen zijn hieronder op een rijtje gezet. Dat betekent niet dat we je niet heel graag uitnodigen voor een kopje koffie of thee om al je vragen te beantwoorden. Praten over Orlando en vakantieplannen doen we maar al te graag.

Faq

Tickets zijn naam-, plaats- en tijdsgebonden. Hierdoor is het niet mogelijk om kosteloos te annuleren. Het is mogelijk om 1x te wijzigen naar een andere datum, daarvoor betaal je wijzigingskosten van ‚ā¨ 350 plus een eventueel verschil in tarief.

Kan ik na boeking mijn reis annuleren of wijzigen?

De aanbetaling bedraagt 10% van de reissom plus boekingskosten en bijdrage garantieregeling VZR. Een tweede betaling van 10% volgt 6 maanden voor vertrek. Het restant bedrag dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te worden voldaan.

Is er een aanbetaling vereist?

Ja! Voorafgaand aan de reis is het mogelijk om kennis te maken met de groep. We proberen altijd een gezellige borrel of diner te organiseren waar iedereen bij kan zijn.

Is het mogelijk om vooraf kennis te maken met de groep en reisleiding?

Heb ik een visum nodig?

Voor reizen naar Amerika heb je een electronisch visum (ESTA) nodig. Als je die nog niet hebt helpen wij bij je aanvraag.

Waar moet ik aan denken wat betreft kosten voor eten?

Dit is een veelgestelde vraag en gelijk ook een vraag die wat moeilijker te beantwoorden is. Over het algemeen zijn we overdag op pad waardoor we lunchen en dineren buiten de deur. Voor wie kosten een beetje in bedwang wil houden maken we een huishoudpotje aan en zorgen we voor een lekker ontbijtje in de villa. Ook doen we daarvan boodschappen als flesjes water en eventueel broodjes zodat je zelf een lunch mee kan nemen naar het park. Reken op $30/50 per dag. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Hoe worden de slaapkamers ingedeeld?

De villa of het appartement heeft tweepersoonskamers. Dat betekent dat je de kamer deelt met een reisgenoot. Boek je als koppel? Dan krijgen jullie een kamer samen. Liever een 2-persoonskamer alleen gebruiken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waar vind ik het programma?

In tegenstelling tot veel reisorganisaties hebben wij geen vast programma. We beslissen gezamenlijk wat we op een dag gaan doen. De groep hoeft niet altijd bij elkaar te blijven maar we proberen wel activiteiten die bij elkaar in de buurt liggen te combineren.

Hoe kan ik betalen?